BabyNEO’dan Bebeklere Tam Destek

BabyNEO, organik boyun yastığı ile hem anneleri hem de bebekleri huzurlu ve güvenli yolculuklara hazırlıyor. BabyNEO organik boyun yastığı, boyun ve çene destekleri sayesinde ilk günden itibaren rahat kullanımıyla anne ve bebeklerin yardımcısı oluyor.

2 Temmuz 2015 Perşembe, 11:42 , Güncelleme: 2 Temmuz 2015 Perşembe, 11:42
Anneleri seyahat hazırlıkları sırasında en çok düşündüren konuların başında bebeklerini yolculuk sırasında rahat ettirip evde gibi hissetmelerini sağlamak geliyor. Uzun ve yorucu geçen yolculuklarda BabyNEO, organik boyun yastığı ile annelerin yardımına koşuyor. BabyNEO organik boyun yastığı, rahat kullanımıyla bebeklere huzurlu ve konforlu bir yolculuk sunuyor. Ayrıca bir yüzü kadife diğer yüzü yüzde 100 organik pamuk penye kumaştan oluşan yapısıyla yaz-kış daha konforlu kullanım sağlıyor. Böylelikle bebeğinizin cildinde alerjiye sebep olmuyor.

Yassılaşmanın önüne geçiyor

BabyNEO organik boyun yastığı, boyuna tam oturan yapısı ve baş kısmındaki özel deliği sayesinde bebeklerin kafa arkasında oluşabilecek yassılaşmanın önüne geçiyor. Boyun ve çene destekleri sayesinde bebeğinizin boynuna tam destek olarak, bebeğinizin ilk günden itibaren rahat ve güvenli seyahat etmesine yardımcı oluyor. Kuzu ve fil şeklinde iki farklı tasarıma sahip BabyNEO organik boyun yastığı, çocuğunuzun hem yol arkadaşı hem de oyuncağı olacak.

BabyNEO markalı ürünler tüm Türkiye çapında bebek mağaza zincirlerinde, organik mağazalarında, bebek mağazalarında ve internet üzerinden satışa sunuluyor.