Greenwood Yaz Kampı

Greenwood Summer Day Camp programında 4-12 yaş arası çocuklar bire bir kendi yaş gruplarında farklı spor, etkinlik ve atölye çalışmalarını eğlenerek öğreniyorlar.

27 Mayıs 2015 Çarşamba, 10:43 , Güncelleme: 27 Mayıs 2015 Çarşamba, 14:52
Greenwood Summer Day Camp programında 4-12 yaş grubu kampçılar, Amerika, Kanada ve İngiltere'den gelen anadili İngilizce grup koçları eşliğinde İngilizceyi öğreniyor, birçok spor ve aktiviteyi yaparak yaşayarak keşfediyorlar. Yaz dönemi, 22 Haziran tarihinde başlayan ve 28 Ağustos tarihine kadar beş dönem sürüyor.

Greenwood'un üye bulunduğu Amerika, Kanada ve İngiltere'deki uluslararası kuruluşlardan daveti üzerine Türkiye'ye gelen alanında uzman, pedagojik eğitimlerini tamamlamış kamp deneyimi olan grup koçları eşliğinde 4-12 yaş arası çocuklar bire bir kendi yaş gruplarında farklı spor, etkinlik ve atölye çalışmalarını eğlenerek öğreniyorlar.

Çocuklar spor, etkinlik ve atölye çalışmasını deneyimlerken İngilizce konuşma, anlama becerilerini geliştirme ve dil pratiği yapma fırsatı buluyor.
Kemer Golf Country'nin büyüleyici atmosferinde, doğa içerisinde yapılandırılmış spor alanlarında çocuklar 18 farklı spor, etkinlik ve atölye çalışmalarını keşfediyor ve öğreniyorlar.

Yüzme, Binicilik, Golf, Tenis, Basketbol, Doğa Sporları (İp Parkurları, Okçuluk), Sportif Tırmanış, Eskrim, Kampçılık, Güzel Sanatlar, Aşçılık, Ekoloji Bahçesi, Drama, Bilim Atölyesi, Ritim Atölyesi, Dans Atölyesi (Zumba & Afrika), Fotoğrafçılık gibi çocuklar yaş ve seviyelerine uygun içerik ve programlara katılıyorlar.

İşini ciddiye alan, son derece profesyonel çalışan bir ekip eşliğinde ana felsefeleri deneyimleyerek öğrenmek olan ekip üyelerinin hepsi pedagoji eğitimi almış, kendi alanlarında uzman, örnek kişilerden oluşuyor. Tüm branşların eğitmenleri ayrı ve alanında uzman kişilerden oluşuyor.

Çocukların birebir kendi yaş grupları ile oluşturacakları maximum 8 kişilik gruplarda doğa ile iç içe, her çocuğun kendi öğrenme yolunu seçeceği, takım ruhunun ve özgüveni destekleyici çalışmalar yanı sıra Türkiye'de ilk kez Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ekibi tarafından uygulanan PDT (Personal Development Tool) rehberliğinde çocuklar yaparak yaşayarak öğreniyor, fiziksel ve kişisel gelişimleri takip ediliyor.

Greenwood Camp aynı zamanda İzmir Alaçatı'da sörf ve yelken; yurt dışı doğa ve kişisel gelişim kampları; kısa metraj film; İsviçre'de kayak, doğa ve dil kampları da düzenliyor.

Greenwood 2015 Summer Day Camp
Kemer Country Club
Telefon: (0212) 239 70 10 / 1484 , (0505) 723 58 49
www.greenwoodcamp.com
Ne Zaman: 2015 Yaz Dönemleri

2 Haftalık Dönemler
1.Dönem: 22 Haziran - 03 Temmuz
2.Dönem: 06 Temmuz - 16 Temmuz
3.Dönem: 20 Temmuz - 31 Temmuz
4.Dönem: 03 Ağustos - 14 Ağustos
5.Dönem: 17 Ağustos - 29 Ağustos

3 Haftalık Dönemler
1. Dönem: 22 Haziran - 10 Temmuz
2. Dönem: 20 Temmuz - 07 Ağustos
3. Dönem: 10 Ağustos - 28 Ağustos

Not:
Summer Day Camp Programı için İstanbul'un merkezi bölgelerine servis hizmeti Gürsel Turizm tarafından sağlanmaktadır.