Hızlı Ayaklar: Olimpiyat Yolunda Galası

18 Ekim 2022 Salı, 14:51 , Güncelleme: 18 Ekim 2022 Salı, 16:09

Hızlı Ayaklar: Olimpiyat Yolunda'nın galası Cinemaximum Kanyon'da gerçekleşti.

Minika yapımı Hızlı Ayaklar: Olimpiyat Yolunda, yaklaşık 750 davetlinin katıldığı gala ilk kez izleyici karşısına çıktı. Ammar Gündüz'ün yapımcısı olduğu, ana karakterlerini Harun Can ve Çetin Altay'ın seslendirdiği, müziklerini ise maNga grubunun yaptığı film, galaya katılan tüm çocuklar ve yetişkinlerden tam not aldı.

MinikaGO ekranlarının en sevilen çizgi dizilerinden Hızlı Ayaklar, 2 yıl süren bir çalışmanın ardından Ammar Gündüz'ün un yapımcılığı ve Türk Telekom'un katkılarıyla beyaz perdeye taşındı. Filmin galası 28 Eylül Çarşamba akşamı özel davetlilerin katılımıyla Cinemaximum Kanyon'da gerçekleşti. Filmin ana karakterlerini seslendiren Harun Can ve Çetin Altay, müziklerini hazırlayan maNga grubu üyeleri, Fecir Alptekin, Yüksel Aytuğ, Gece Yolcuları grubunun solisti Edis İlhan gibi önemli isimlerin katıldığı filme ilgi büyüktü.

Ayrıca filmin yapım ekibi, Turkuvaz Medya Grubu çalışanları ve çocukları, Türk Telekom'un özel davetlileri, Minika sosyal medya kampanyasından bilet kazanan izleyiciler, basın mensupları, sinema dünyasının önemli temsilcilerinin de katıldığı galada çocuklar için hazırlanan oyun istasyonları büyük ilgi gördü. Hediye çarkı, zıplama ölçer, olimpiyat şampiyonu fotoğraf alanında çocuklar bol bol fotoğraf çektirdi ve çeşitli hediyeler kazandı. Film boyunca Ali'nin maceralarına kahkahalarıyla eşlik eden çocuklara çıkışta hediye paketleri dağıtıldı. Galanın en etkileyici anlarından biri ise, İstiklal Marşımızın çaldığı Olimpiyat sahnesinde tüm salonun ayağa kalkarak eşlik etmesiydi.