minika Uzay Partisi

18 Şubat 2022 Cuma, 11:08 , Güncelleme: 14 Mart 2022 Pazartesi, 09:03

minika'dan muhteşem parti: "minika Uzay Partisi"nde uzay kaşifi çocuklar doyasıya eğlendi.

Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi'ndeki Hupalupa Sahne'de 26 Şubat'ta gerçekleşen minika Uzay Partisi 200 özel minika davetlisine ev sahipliği yaptı. Minika sosyal medya hesaplarında gerçekleşen çekilişle davetiye kazanan çocuklar minika Uzay Partisi'nde eğlendi ve Nasa Uzay Sergisi ile de uzayın derinliklerinde heyecan verici bir maceraya atıldılar. İllüzyon gösterisi, jonglör gösterisi, Bilemezsen patlar! oyunu, sandalye kapmaca gibi interaktif olarak gerçekleşen sahne showlarında çocuklar eğlencenin merkezinde yer alırken, aileler de en az onlar kadar keyifli vakit geçirdi.

Parti çıkışında Nasa Uzay Sergisi'ni rehberler eşliğinde gezen çocuklar uzay yolculuklarında kullanılmış gerçek araç ve ekipmanları, astronot ve kozmonotların kullandıkları eşyaları, yemeklerini, notlarını yakından görme imkanı bulurken, gerçek bir ay taşına da dokunma fırsatı yakaladı.

Teknolojik simülatörleri de deneyimleme imkanı bulan çocuklara sergi çıkışında minika Uzay Partisi'ne özel hazırlanmış sınırlı sayıdaki posterler hediye edildi. minikaÇOCUK'un en sevilen çizgi dizilerinden Neşeli Dünyam'ın karakterleri Mini ve Mani ile de tanışma fırsatı yakalayan çocuklar, astronotla fotoğraf da çektirdi. Hepsi birer minika Uzay Kaşifi olan çocuklar etkinlik alanından yüzlerinde kocaman bir gülümsemeyle ayrıldı.